Tanulj táncolni a SzegeDance Tánciskolában!

Társastánc

Tanulj táncolni a SzegeDance Tánciskolában!

Miért érdemes a SzegeDance Tánciskolába járni? Mert itt a maximumot kapod, remek közösségben, magas színvonalú oktatással! Megismerheted a klasszikus táncok világát, az elegáns angol keringőtől kezdve a szenvedélyes rumbán át a tüzes cha-cha-cháig. Ha a pároddal jössz, remek minőségi időt tudtok együtt tölteni, amiért nagyon hálás lesz neked. Ha egyedül vagy, ne aggódj, itt megtalálhatod azt, aki szívesen táncol majd veled! Akár a pároddal, akár egyedül jössz, remekül fogod érezni magad, kikapcsolódsz és másfél órára garantáltan elfelejted, hogy mi az a stressz!

Szegedance Társastánc >>>

Kubai Salsa a SzegeDance Tánciskolában!

Salsa

Kubai Salsa a SzegeDance Tánciskolában!

A salsa, mint páros tánc, azokat a dolgokat hordozza magában, amik ma a legjobban hiányozhatnak az életünkből. Kikapcsol, feltölt, levezeti a mindennapi stresszt. Új emberekkel hoz össze, barátságokat, kapcsolatokat alakít ki. A salsán keresztül megtanulhatod, hogyan hozd ki magadból a legtöbbet, hogyan légy igazi férfi vagy igazi nő a táncparketten, ami az életben is magabiztosabbá tesz! Nagyon szép világba csöppenhetsz... Rajtad múlik, hogy belépsz-e a klubba, ahová már sok ezren tartozunk. Megteszed-e az első lépést, ahogy annak idején mi is mindannyian megtettük? Ne habozz, ha szeretnéd megérteni, megérezni, miről szól ez a szédítő latin tánc! Csatlakozz hozzánk!

SzegeDance Salsa oktatás >>>

Táncold le magadról a kilókat!

Latin Body Movement

Táncold le magadról a kilókat!

Csalogasd elő a nőiességedet, barátkozz össze vele, éld meg, és gyógyítsd a benned élő Nőt tánccal! Mindezt hatékony alakformálás közben. Ha szeretnéd jobban érezni magad a bőrödben és egy kis extra boldogsághormonra vágysz, itt a helyed! A Latin Body Movement legnagyobb előnye, hogy se partnerre, se előképzettségre nincs szükség hozzá, teljesen kezdőként is bármikor csatlakozhatsz! Tombold ki magadól a feszültséget, érezd jól magad, táncolj, mozogj, töltődj fel és közben formáld az alakod megeröltetés nélkül!

Szegedance Latin Body Movement oktatás >>>

Tanuld meg nálunk a legbulisabb táncot!

Rocky

Tanuld meg nálunk a legbulisabb táncot!

Neked is megállíthatatlanul beindul a lábad, mikor rock and roll zenét hallasz? Gyere és tanuld meg a látványos, mindenki számára könnyen elsajátítható figurákat és élvezd, ahogy magával sodor ennek a méltán népszerű táncnak a lendülete!

Korhatár nincs!
Az sem gond, ha sohasem tanultál táncolni, hiszen azért jössz, hogy itt megtanulhass! Ha viszont ismersz már egy - két lépést, csak könnyebb dolgod lesz…

Szegedance Rocky oktatás >>>

 

Tanuljon táncolni a saját korcsoportjában!

45+ táncoktatás

Tanuljon táncolni a saját korcsoportjában!

Kulturált szórakozás a saját korosztályának! Fiatalosan lendületes csoportjainkban a jó hangulat garantált! Nem számít, ha úgy érzi nincs érzéke hozzá, sokkal fontosabb, hogy a lelke felviduljon egy-egy pezsdítő, ritmusos muzsika hallatán. Nem lehet kifogás, ha valaki soha nem táncolt vagy nincs táncpartnere, hisz egy ilyen tánctanfolyamon semmiféle előzetes tánctudásra nincs szükség. Teljesen az alapoktól építkezünk, az egyedül érkezők pedig könnyen párra lelhetnek a táncórákon.  A táncok alaplépései és a figurákkönnyen elsajátíthatóak, a tanulás menete pedig kicsit kényelmesebb, mint egy átlag felnőtt tanfolyamon.

Szegedance 45+ táncoktatás >>>

 

Rugalmas időbeosztásban, személyre szabva!

Esküvői tánc

Rugalmas időbeosztásban, személyre szabva!

Tegyétek emlékezetessé a nagy napot, nem csak a násznép, de saját magatok számára is! Az sem jelent problémát, ha soha nem táncoltatok még, mivel az esküvői tánc tanítása teljes mértékben a Ti igényeitekhez igazodik. Egyéni időbeosztás szerint haladunk, egyedi a zeneválasztás, személyre szabott a koreográfia. Így garantáltan Ti lesztek a táncparkett ördögei!

Esküvői táncnak választhattok forró, latinos táncokat, vagy az elegánsabb keringők egyikét is, sőt, saját koreográfiát is, amiben ötvözhetünk több táncstílust is. A cél az, hogy ez az esküvői tánc csak a Ti táncotok legyen!

Szegedance Esküvői tánc >>>

Maximális figyelem – Maximális hatékonyság

Magánórák

Maximális figyelem – Maximális hatékonyság

Sok minden máshoz hasonlóan táncot is sokkal egyszerűbb és gyorsabb magánórák keretében, rugalmas időbeosztás mellett tanulni. A személyre szabott,  egyéni igényeknek megfelelő oktatás nyomán ez a tánctanulási forma a leghatékonyabb.

Akár egyedül, a pároddal vagy barátokkal együtt kis csoportban szeretnél megtanulni táncolni, azt magánórák keretében is megteheted.

A Szegedance Tánciskola szeretettel vár Szegeden, bármelyik helyszínén vagy akár egy általad választott más helyszínen!

Szegedance Tánc magánórák >>>

Videók

Hírek/Események

Kezdünk!!! Meglévő csoportjaink 2022. szeptember 4-én, hétfőn indulnak!

Meglévő és új csoportjaink időpontjait megtalálod az órarendben! Jó böngészést!

Új kezdő 45+ társastánc A szegeDance Tánciskolában!

Első alkalom: Január 12. péntek 18:00 Helyszín: Cserzy Mihály u. 30/b. II. emelet Tanulj táncolni a saját korcsoportodban! Az élménydús kikapcsolódás és a jó hangulat garantált!

összes hír
Szegedance ©2013