Latin Body Movement

Táncold le magadról a kilókat!

Kezdőknek is! Még soha nem táncoltál? Semmi gond, pár alkalom és belejössz! :-)

A Latin Body Movement órák látogatásához nincs szükség előzetes regisztrációra!

Folyamatos csatlakozási lehetőség! A csoportokhoz bármikor csatlakozhatsz!

 

Órarendért klikk!

Árak / Kedvezmények itt!

Vess véget a szürke hétköznapoknak! A tánc közben felszabaduló boldogsághormon-cunami hatására, még egy nehéz nap után is vigyorogva távozol és alig várod majd a következő alkalmat!

Az órákon könnydén megtanulod a tüzes latin táncok alapjait: reggaeton, salsa, bachata, merengue, afrobeat és latin pop slágerek... Olyan szexi mozdulatokat is elsajátíthatsz, amitől magabiztos és ellenállhatatlan leszel nem csak a magánéletben, hanem a táncparketten is.

Nincs szükség előképzettségre vagy táncos múltra, teljesen kezdőként is élvezni fogod, (legfeljebb 1-2 alkalom után), a hangulat pedig olyan jó, hogy észre se vesszük, mennyire megdolgoztattuk magunkat!

A Latin Body movement egy szuper táncóra: kirobbanó, innovatív, hatékony. A monoton, unalmas edzésformákhoz képest valóságos felüdülés!

Legyen bármilyen nemű, korú, bármilyen edzettségi szinttel rendelkező egyénről is szó, ez a mozgásforma bárki számára szerethető.

Miért olyan hatékony a tánc? Mert szívizomerősítő, keringésjavító, zsírégető, anyagcsere-javító, a vér koleszterinszintjét csökkentő, testtartást javító, izomerőnövelő, sérülésmegelőző hatása is van, mindezt egyesíti az Intervall tréningek élvezetes és változatos hatásával.

Az intervall (edzési intenzitás váltakoztatása) és az erősítő edzés együttesével biztosítja az eredményes kalória leadást és a test formálását. Jótékony hatása kiterjed az egész testünkre, hiszen az órákon könnyen elsajátítható mozdulatok, követhető lépések és kardio-alapú táncmozdulatok a legkényesebb területeket is megcélozzák, mint például a farizmok, a kar és a has, illetve ennek a kombinációnak köszönhetően testünk legfontosabb izmát, a szívünket is megdolgoztatja.

Szegedance ©2013