Esküvői tánc

Rugalmas időbeosztásban, személyre szabva!

Az ifjú pár nyitótánca az esküvő egyik fénypontja. Sok fiatal aggódik, hogyan fog megfelelni eme tradíciónak, hiszen nem mindenki született táncos tehetséggel, sőt vannak olyan párok is, akik soha nem táncoltak még együtt.

Aggodalomra viszont semmi ok, hiszen Ti is könnyedén megtanulhattok táncolni, csak szánni kell rá némi időt. A lagzin több alkalom is adódik tánctudásotok megcsillantására; gondoljunk csak a nyitótáncra, az éjfél előtt eltáncolt gyönyörű gyertyafénykeringőre vagy a menyasszonytáncra. Nem beszélve a "meglepetéstáncról", mellyel megalapozhatjátok az este jó hangulatát.

Tegyétek emlékezetessé a nagy napot nem csak a násznép, de saját magatok számára is! Az sem jelent problémát, ha soha nem táncoltatok még, mivel a tánctanítás teljes mértékben a Ti igényeitekhez igazodik. Egyéni időbeosztás szerint haladunk, egyedi a zeneválasztás, személyre szabott a koreográfia. Így garantáltan Ti lesztek a táncparkett ördögei!

A tanulási időszak egyénenként eltérő, de 1-2 hónappal az esküvő előtt érdemes elkezdeni táncórákra járni, hogy összeszokottan tudjatok mozogni a táncparketten.

Ajánlat kérés ITT! Vagy e-mailben (info@szegedance.hu) illetve telefonon (06 70 397 21 54).


 

Szegedance ©2013