Salsa

Kubai Salsa a SzegeDance Tánciskolában!

     Még nem tanultál salsát, teljesen kezdő vagy?

Várunk Kezdő Kubai Salsa Tanfolyamunkon! Gyere és próbáld ki, az első alkalom ingyenes!

Kezdő tanfolyamunkhoz semmilyen előképzettség nem szükséges és nem baj az sem, ha falábúnak, botfülűnek érzed magad. A SzegeDance Tánciskolában mindent megtanulhatsz!

Partner nélkül is elkezdheted! A salsa oktatás része a folyamatos párcsere, tehát mindenki mindenkivel táncolhat! 

A kipróbáláshoz még pénz sem kell, az első alkalom ingyenes, bármikor jössz is!

A tanultakat nem csak a táncóráinkon kamatoztathatod, rendszeresen szervezünk salsa bulikat, ahol kikapcsolódhatsz és használhatod a tudásod.

Szeretettel várunk Téged is Új Kezdő Salsa Óránkra! Gyere és nézd meg élőben milyen ez! Végül is, mit veszíthetsz?
 

      Találd meg a számodra legmegfelelőbb órát!

Válaszd ki órarendünkből a számodra szimpatikus csoportot, gyere el, próbáld ki és ha nem jártál még nálunk, az első alkalomra a vendégünk vagy! Nem tudsz választani, kérdésed van? Írj nekünk, segítünk!

 

      A tánc egy olyan közös nyelv, amin akár egy teljesen ismeretlen emberrel is azonnal tudunk "beszélgetni".
Megtanít a jelenre, a pillanatra koncentrálni, a jövőn vagy a múlton rágódás helyett.
A fiúkat férfiasabbá teszi. Nem keménnyé vagy erőszakossá, hanem olyanná, aki magabiztosan vezeti a nőt, aki így rábízhatja magát egy tánc idejére.
A lányokat nőiesebbé teszi. Segít felszabadítani és kifejezni a nőiességüket a mozdulatokban. Megtanít a bizalomra a fiú irányába, arra hogy nem kell mindig vezetőnek lenni, hanem jó érzés amikor vezet, megtáncoltat egy fiú.

És persze ott a zene, ami az élet szeretetéről és a jókedvről, az őszinte érzésekről szól, és amit már önmagában hallgatni is jó. Zenészek számára egy külön, új világot jelenthet a kubai zenék megismerése.

Hosszú távon a táncnak hatása van az egész életünkre. Az ember azon kaphatja magát, hogy az élet más területein is könnyebben fejezi ki magát, magabiztosabb lesz, férfiasabban/nőiesebben viselkedik.

A táncórákon tanultakat lehet a rendszeresen megrendezett salsa bulikban kamatoztatni, itt további élményekkel gazdagodni. Még több új embert megismerni, hiszen már ismerünk egy közös „nyelvet” mindenkivel, aki ott van. Az út pedig folytatódhat az ország különböző pontjain megszervezett workshop-okkal, tánchétvégékkel, nyári táborral. Így egy salsa órán való részvétellel kezdődő út nagyon messzire is vezethet, egy új hobbit, akár egy új életformát is adhat.

 

Szegedance ©2013