Tanulj táncolni a SzegeDance Tánciskolában!

Társastánc

Tanulj táncolni a SzegeDance Tánciskolában!

Miért érdemes a SzegeDance Tánciskolába járni? Mert itt a maximumot kapod, remek közösségben, magas színvonalú oktatással! Megismerheted a klasszikus táncok világát, az elegáns angol keringőtől kezdve a szenvedélyes rumbán át a tüzes cha-cha-cháig. Ha a pároddal jössz, remek minőségi időt tudtok együtt tölteni, amiért nagyon hálás lesz neked. Ha egyedül vagy, ne aggódj, itt megtalálhatod azt, aki szívesen táncol majd veled! Akár a pároddal, akár egyedül jössz, remekül fogod érezni magad, kikapcsolódsz és másfél órára garantáltan elfelejted, hogy mi az a stressz!

Szegedance Társastánc >>>

Kubai Salsa a SzegeDance Tánciskolában!

Salsa

Kubai Salsa a SzegeDance Tánciskolában!

A salsa, mint páros tánc, azokat a dolgokat hordozza magában, amik ma a legjobban hiányozhatnak az életünkből. Kikapcsol, feltölt, levezeti a mindennapi stresszt. Új emberekkel hoz össze, barátságokat, kapcsolatokat alakít ki. A salsán keresztül megtanulhatod, hogyan hozd ki magadból a legtöbbet, hogyan légy igazi férfi vagy igazi nő a táncparketten, ami az életben is magabiztosabbá tesz! Nagyon szép világba csöppenhetsz... Rajtad múlik, hogy belépsz-e a klubba, ahová már sok ezren tartozunk. Megteszed-e az első lépést, ahogy annak idején mi is mindannyian megtettük? Ne habozz, ha szeretnéd megérteni, megérezni, miről szól ez a szédítő latin tánc! Csatlakozz hozzánk!

SzegeDance Salsa oktatás >>>

Tanuljon táncolni a saját korcsoportjában!

45+ táncoktatás

Tanuljon táncolni a saját korcsoportjában!

A tánc öröme nem csupán a fiataloknak jár!

Nem számít, ha úgy érzi nincs érzéke hozzá, sokkal fontosabb, hogy a lelke felviduljon egy-egy pezsdítő, ritmusos muzsika hallatán. Nem lehet kifogás, ha valaki soha nem táncolt vagy nincs táncpartnere, hisz egy ilyen tánctanfolyamon semmiféle előzetes tánctudásra nincs szükség. Teljesen az alapoktól építkezünk, az egyedül érkezők pedig könnyen párra lelhetnek a táncórákon.  A táncok alaplépései és a figurák is a korosztály igényeihez és teherbírásához igazodnak, a tanulás menete pedig lassabb, mint egy átlag felnőtt tanfolyamon.

Szegedance Senior táncoktatás >>>

 

Táncold le magadról a kilókat!

Zumba oktatás

Táncold le magadról a kilókat!

Te is táncoltál már titokban a Dirty Dancing zenéjére? Nem tudsz ellenállni a vérpezsdítő latin ritmusoknak? Akkor itt a helyed! A Zumba legnagyobb előnye, hogy se partnerre, se előképzettségre nincs szükség hozzá, teljesen kezdőként is bármikor csatlakozhatsz! Tombold ki magadól a feszültséget, érezd jól magad, táncolj, mozogj, töltődj fel és közben formáld az alakod megeröltetés nélkül! A zumba fitness kalóriaégetés és súlycsökkentés egyben, miközben az ember remekül szórakozik, fantasztikus zenékre mozog. Ez a vérpezsdítő, forró latin ritmusokkal és széles körű világtáncokkal tarkított fitnesz program remekül ötvözi a tánc, a mozgás örömét és felszabadultságát.

Szegedance Zumba oktatás >>>

Tanuld meg nálunk a legbulisabb táncot!

Rocky

Tanuld meg nálunk a legbulisabb táncot!

Neked is megállíthatatlanul beindul a lábad, mikor rock and roll zenét hallasz? Gyere és tanuld meg a látványos, mindenki számára könnyen elsajátítható figurákat és élvezd, ahogy magával sodor ennek a méltán népszerű táncnak a lendülete!

Korhatár nincs!
Az sem gond, ha sohasem tanultál táncolni, hiszen azért jössz, hogy itt megtanulhass! Ha viszont ismersz már egy - két lépést, csak könnyebb dolgod lesz…

Szegedance Rocky oktatás >>>

 

Rugalmas időbeosztásban, személyre szabva!

Esküvői tánc

Rugalmas időbeosztásban, személyre szabva!

Tegyétek emlékezetessé a nagy napot, nem csak a násznép, de saját magatok számára is! Az sem jelent problémát, ha soha nem táncoltatok még, mivel az esküvői tánc tanítása teljes mértékben a Ti igényeitekhez igazodik. Egyéni időbeosztás szerint haladunk, egyedi a zeneválasztás, személyre szabott a koreográfia. Így garantáltan Ti lesztek a táncparkett ördögei!

Esküvői táncnak választhattok forró, latinos táncokat, vagy az elegánsabb keringők egyikét is, sőt, saját koreográfiát is, amiben ötvözhetünk több táncstílust is. A cél az, hogy ez az esküvői tánc csak a Ti táncotok legyen!

Szegedance Esküvői tánc >>>

Maximális figyelem – Maximális hatékonyság

Magánórák

Maximális figyelem – Maximális hatékonyság

Sok minden máshoz hasonlóan táncot is sokkal egyszerűbb és gyorsabb magánórák keretében, rugalmas időbeosztás mellett tanulni. A személyre szabott,  egyéni igényeknek megfelelő oktatás nyomán ez a tánctanulási forma a leghatékonyabb.

Akár egyedül, a pároddal vagy barátokkal együtt kis csoportban szeretnél megtanulni táncolni, azt magánórák keretében is megteheted.

A Szegedance Tánciskola szeretettel vár Szegeden, a Kálvária út 9-11. I. emeletén vagy akár egy általad választott más helyszínen!

Szegedance Tánc magánórák >>>

Lazulj el, regenerálódj!

Stretching

Lazulj el, regenerálódj!

Ahhoz, hogy testünk kiegyensúlyozott legyen, rugalmasságra van szüksége. A stretching célja az anatómiailag normál mozgásterjedelem elérése az izmok nyújtása által. A stretching óra nem csak passzív nyújtás, hanem stabilizációs, erősítő tréning is egyben. Táncosoknak kifejezetten ajánlott, hisz alkalmas a speciális, tánchoz szükséges izmok erősítésére és nyújtására, szebb lesz a tartásunk, biztonságosabb és harmonikusabb a mozgásunk, fejleszti a testtudatunkat, így jobban tudjuk uralni a testünket. Javítja a légzéstechnikát és a fókuszáltságot, gyorsítja a regenerációt, mellyel nagyon sok jövőbeli fájdalomtól és problémától óvhatjuk meg magunkat.

Szegedance Stretching órák >>>

Harmonizálódj jógával!

Női jóga

Harmonizálódj jógával!

Gyere és merüljünk el együtt a női energiák világában egy jógaórán belül! A női jóga hozzásegít önmagunk megismeréséhez, elfogadásához, női mivoltunk teljesebb megéléséhez.

A női jógát neked ajánljuk, ha:
-meg szeretnéd tapasztalni a női kör varázsát,
- szeretnél kibékülni magaddal és a testeddel, ezáltal kiteljesedni nőiességedben,
- szeretnéd teljesebbé tenni a szexuális életed,
Összefoglalva:
- szeretnéd élvezni, hogy NŐ vagy. :-)

Szegedance Jóga órák >>>

 

Videók

Hírek/Események

Nyári szünet!

Augusztus 23-tól szeptember 5-ig nyári szünetelünk! Kezdés: szeptember 6-a hétfő. Kellemes pihenést kívánunk mindenkinek!

Stretching órák a SzegeDance tánciskolában!

Nyújtás és erősítés, nem csak nőknek! Szeptember 7-től hétfőnként 19:00-20:00-ig. Bármikor csatlakozhatsz!

összes hír
Szegedance ©2013