5 alkalmas intenzív társastánc tanfolyam

Lemaradtál kezdő tanfolyamunkról? Esküvőd lesz? Lagziba vagy hivatalos? Gyors és hatékony segítségre van szükséged? Tanultál már táncolni, de van mit frissíteni a tudásodon? Nincs különösebb indokod, csak szeretnéd jól érezni magad, akár egyedül, akár a pároddal?
Akkor ezt neked találtuk ki!
Sok év tapasztalattal a hátunk mögött, tudjuk a biztos siker kulcsát és neked is eláruljuk!

Időpontok: márciusban minden vasárnap 16:00-tól 17:30-ig. Így van időd kipihenni a nagy vasárnapi ebédet és még az estéd is szabad.

Intenzív tanfolyamunkon a szokottnál gyorsabban haladunk, de ne ijedj meg, a jól felépített tananyag és tapasztalt tanárunk segíti a hatékony tanulást a 90 perces táncórákon. Jó kezekben leszel. :-)

A tanfolyam létszámstoppos, a hatékonyabb tanulás és a kényelmes helykihasználás érdekében. Jelentkezz még ma, le ne maradj!
Hogy teheted ezt meg?
Postagalambbal vagy
e-mailben: info@szegedance.hu vagy
telefonon: 06703972154.

Oktatott táncok: Angol keringő, bécsi keringő, cha-cha-cha, rocky, mambo. Tánconként 2-3 jól használható figurát fogsz ismerni az 5 alkalom végére. Lassúzni pedig marha jól fogsz tudni a különböző táncokban szerzett tudás segítségével! :-D

Jelentkezhetsz szólóban is, a tanfolyam előtt én már tudni fogom, hogy van-e szóló úriember vagy szóló hölgy, aki partnerre vár. :-) És ezt szívesen el is árulom, ha megkérdezed.

Nem gond, ha sohasem tanultál táncolni, hiszen azért jössz, hogy itt megtanulhass! Ha viszont ismersz már egy - két lépést, csak könnyebb dolgod lesz…

A táncnak rengeteg jótékony hatása van az életedre, (fel se lehet mindet sorolni :-D) vágj bele bátran, akkor is, ha "csak" közös kikapcsolódásra vágysz vagy szeretnéd elmélyíteni a kapcsolatodat a pároddal.

Ajánlott öltözet: Kényelmes utcai ruha. Váltócipőt mindenképp hozz magaddal! Bármilyen megfelel, amiben tudsz mozogni ;-) Öltöző természetesen van, ha szeretnél átöltözni az órák előtt, után.

Bérlet, az egész tanfolyamra: 9000 Ft / fő / 5 alkalom
Alkalmi díj: 2500 Ft / 90 perc
Nincs zsákbamacska, az első óra végén ráérsz eldönteni, hogy alkalmi jegyet vagy bérletet szeretnél!

Megválaszolatlan kérdések esetén keress bátran!

Társastánc Esküvői tánc Árak/Kedvezmények Órarend

Tánciskola hírek

Szegedance ©2013