Zumba oktatás

Táncold le magadról a kilókat!

Zumba fitness kezdőknek is! Még soha nem táncoltál? Semmi gond, pár alkalom és belejössz! :-)

A Zumba órák látogatásához nincs szükség előzetes regisztrációra!

Folyamatos csatlakozási lehetőség! A csoportokhoz bármikor csatlakozhatsz!

 

Órarendért klikk!

Árak / Kedvezmények itt!

Az órákon könnydén megtanulod a tüzes latin táncok alapjait, hiszen a Zumba szinte minden táncelemet magába foglal. Olyan szexi mozdulatokat is elsajátíthatsz, amitől magabiztos és ellenállhatatlan leszel nem csak a magánéletben, hanem a táncparketten is.

Ne félj, a Zumba egyáltalán nem bonyolult! Nincs szükség előképzettségre vagy táncos múltra, teljesen kezdőként is élvezni fogod, (legfeljebb 1-2 alkalom után) hiszen a Zumba koreográfiák könnyen követhetőek, a hangulat pedig olyan jó, hogy észre se vesszük, mennyire megdolgoztattuk magunkat!

Ebből a szempontból a Zumba fitness egyáltalán nem hasonlít a klasszikus aerobik órákhoz. A hagyományos aerobik órákkal vagy konditermi edzésekkel szemben ez sokkal inkább emlékeztet egy táncórára. A Zumba kirobbanó, innovatív, hatékony. A monoton, unalmas edzésformákhoz képest valóságos felüdülés!

Legyen bármilyen nemű, korú, bármilyen edzettségi szinttel rendelkező egyénről is szó, a Zumba bárki számára szerethető.

Az óra kb. 12 táncból áll, melyek során kiadós testmozgás közben élvezhetjük a sodró ritmusokat: salsa, rumba, samba, reggaeton, cha-cha-cha, flamenco, tangó, merengue, hastánc, és számos más latin-amerikai tánc, valamint a legújabb latin pop slágerek.

Miért olyan hatékony a Zumba? A Zumba Fitness egyesíti a különböző edzési technikák jótékony hatásait. Az aerobic gyakorlatok szívizomerősítő, keringésjavító, zsírégető, anyagcsere-javító, a vér koleszterinszintjét csökkentő hatását , - az izomerő gyakorlatok testtartást javító, izomerőnövelő, sérülésmegelőző hatását - az Intervall tréningek élvezetes és változatos hatásával.

Az aerobic, intervall (edzési intenzitás váltakoztatása) és az erősítő edzés együttesével biztosítja az eredményes kalória leadást és a test formálását. Egy edzés alatt akár 600 kalóriát is elégethetsz! Jótékony hatása kiterjed az egész testünkre, hiszen az órákon könnyen elsajátítható mozdulatok, követhető lépések és kardio-alapú táncmozdulatok a legkényesebb területeket is megcélozzák, mint például a farizmok, a kar és a has, illetve ennek a kombinációnak köszönhetően testünk legfontosabb izmát, a szívünket is megdolgoztatja.

 

Ez az oldal a SzegeDance Tánciskola oldala, és nem a Zumba Fitness LLC. hivalatos magyar oldala. A Zumba Fitness LLC-nek magyar képviselete nincsen. Nemzetközi zumba oldal:
www.zumba.com

Szegedance ©2013